Yüksek Lisans Başvuru ve Kabul

Kimya Mühendisliği Yüksek Lisans Programı ilgili bir bölümde dört yıllık lisans eğitimini tamamlamış tüm adaylara açıktır. Ancak adayların bilimsel hazırlık dersleri alması gerekebilir. Adayın programa kabul edilebilmesi için bilimsel hazırlık derslerini iki dönem içinde tamamlayabilecek durumda olması şartı aranır.

Başvurular doğrudan Fen Bilimleri Enstitüsü’ne, enstitü tarafından ilan edilen tarihler içinde yapılmalıdır.

Başvuru için gerekli belgeler ve aranan koşullar aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Belgeleri Yüksek Lisans Doktora Bütünleşik Doktora
Başvuru Formu
Diploma / Çıkış Belgesi (Yurt dışındaki Bir Kurumdan Mezun Olmuş Adaylar İçin Tanıma Belgesi) Lisans Diploması Lisans ve Yüksek Lisans Diploması Lisans Diploması
Transkript CGPA: 3.00